Aanmelden boekpresentatie

Jacqueline van Zwol en Ilse Matser vieren graag met jou het uitkomen van hun boek ‘Goed Eigenaarschap, voor synergie tussen familie en bedrijf’.

Aanmelden

  De auteurs

  Jacqueline van Zwol
  Partner

  Jacqueline is adviseur, STAK bestuurder, commissaris, coach en mediator. Ze heeft ruime ervaring met het ontwikkelen van opvolgingstrajecten, familiestatuten, familieteams en governance structuren. Belangrijke thema’s zijn familiewaarden, communicatie en conflicthantering. Ze  stimuleert reflectie en actie, daarmee draagt ze bij aan rust en voortgang. Ze is gastdocent aan verschillende universiteiten en schrijft graag boeken en artikelen over het familiebedrijf. Opgeleid maar nooit gewerkt als jurist. Voordat ze zich vanaf 2004 volledig richtte op familiebedrijven heeft ze met veel plezier gewerkt als finance professional en manager in projectfinanciering, private equity en (corporate) finance. 

  Ilse Matser
  Partner

  Ilse zet zich al meer dan 15 jaar in om familiebedrijven en bedrijfsfamilies op uiteenlopende onderwerpen te helpen en te begeleiden: binnen de wetenschap, het onderwijs, beleidsontwikkeling maar vooral in de praktijk. Haar focus ligt hierbij op generatiewisseling, de rol van de eigenaar en goed bestuur. Ilse werkt als adviseur, facilitator, opleider en bestuurder.  Met veel gevoel voor familiedynamiek, empathie en ethiek weet Ilse dilemma’s bespreekbaar te maken. Hierbij heeft ze een resultaatgerichte, procesmatig insteek. Haar kennis en ervaring stelt haar in staat om met de familie uiteenlopende vraagstukken en uitdagingen binnen het bedrijf te overwinnen. Naast haar werk voor INNOO was Ilse tot voor kort lector Familiebedrijven aan de Hogeschool Windesheim en bekleedt zij een aantal bestuursfuncties.

  Meer weten?

  Neem gerust contact op.