De INNOO partners

Wij hebben onze veelzijdige ervaring en expertise over familiebedrijven gebundeld in INNOO. Kwaliteit, integriteit en samenwerking verbinden ons.

Wij willen met hoofd en hart het verschil maken voor onze klanten.

Jacqueline van Zwol
Partner

Jacqueline is adviseur, STAK bestuurder, commissaris, coach en mediator. Ze heeft ruime ervaring met het ontwikkelen van opvolgingstrajecten, familiestatuten, familieteams en governance structuren. Belangrijke thema’s zijn familiewaarden, communicatie en conflicthantering. Ze  stimuleert reflectie en actie, daarmee draagt ze bij aan rust en voortgang. Ze is gastdocent aan verschillende universiteiten en schrijft graag boeken en artikelen over het familiebedrijf. Opgeleid maar nooit gewerkt als jurist. Voordat ze zich vanaf 2004 volledig richtte op familiebedrijven heeft ze met veel plezier gewerkt als finance professional en manager in projectfinanciering, private equity en (corporate) finance. 

Albert Jan Thomassen
Partner

Albert Jan heeft een grote ervaring met opvolgings- en bestuurlijke vraagstukken bij familiebedrijven opgebouwd in zowel adviserende als bestuurlijke rollen. Hij is actief voor familiebedrijven in binnen- en buitenland. Hij weet de dilemma’s helder te maken die zich voordoen tussen eigenaren, directeuren en bestuurders. Dankzij de grote schat aan kennis en praktijkcases kan Albert Jan complexe zaken simpel maken. Combineert advies en educatie. Albert Jan weet op een unieke manier een heldere en pragmatische aanpak te combineren met respect voor de speciale dynamiek van ondernemers en ondernemende families.

Ilse Matser
Partner

Ilse zet zich al meer dan 10 jaar in om familiebedrijven op uiteenlopende onderwerpen te helpen en te begeleiden: binnen de wetenschap, het onderwijs, beleidsontwikkeling maar nadrukkelijk ook in de praktijk. Ze vertaalt onderzoeksresultaten naar de praktijk maar treedt ook specifiek op als adviseur, trainer, coach en STAK-bestuurder. Met veel gevoel voor familiedynamiek, empathie en ethiek weet Ilse dilemma’s bespreekbaar te maken. Hierbij heeft ze een resultaatgerichte, procesmatig insteek. Haar kennis en ervaring stelt haar in staat om met de familie uiteenlopende vraagstukken en uitdagingen binnen het bedrijf te overwinnen. Naast haar werk voor INNOO is Ilse lector Familiebedrijven aan de Hogeschool Windesheim.

Aurélie Peters
Associate partner

De ervaring en kwaliteit van Aurélie zitten in het orkestreren van samenwerking, ondernemen en verbinden binnen de context van een familiebedrijf. Met het accent op gedrag en communicatie door middel van individuele en gezamenlijke praktijkoefeningen. Stap voor stap, met de vorm die bij de persoon past en het bedrijf verder brengt. Aurélie is Frans-Nederlands, met een BA van ESC Le Havre en een MBA van IMD en heeft zowel in Europa als de VS gewerkt. Sinds 10 jaar werkt Aurélie voor familieondernemingen die de transitie naar de volgende generaties voorbereiden. 

Meer weten?

Neem gerust contact op.