Nieuws

Veranderingen bij INNOO

By september 2019 september 25th, 2019 No Comments

Beste lezer van de blog van INNOO,

Graag brengen we u op de hoogte van een aantal ontwikkelingen bij INNOO.

Marius Frank is afgelopen jaar teruggetreden als partner, zoals hij al langere tijd in zijn persoonlijke planning voor ogen had. Marius richt zich met zijn brede ervaring als bestuurder, bestuursadviseur, commissaris en coach weer met name op executive coaching. Wij missen hem als partner, maar gelukkig zullen we nog steeds met hem kunnen blijven samenwerken ten behoeve van onze klanten.

We zijn daarnaast blij u te kunnen meedelen dat Ilse Matser en Aurélie Peters zijn toegetreden als partner en associate partner van INNOO. Met hun inbreng en expertise verwachten wij de kwaliteit van onze dienstverlening verder te kunnen vergroten. Ilse richt zich op bedrijfsopvolgingsprocessen en het ontwikkelen van governance in familiebedrijven. Naast haar werk voor INNOO is Ilse lector Familiebedrijven aan de Hogeschool Windesheim. Aurélie richt zich op leiderschap, communicatie en gedrag in familiebedrijven. Aurélie richt zich op leiderschap, communicatie en gedrag in familiebedrijven.

Op de vernieuwde website van INNOO  kunt u meer lezen over hun achtergronden.

De INNOO blogs zullen we u als vanouds blijven toesturen, zij het in een nieuw jasje. De oude blogs kunt u teruglezen op de website.

Met vriendelijke INNOO groet,

Jacqueline van Zwol

Albert Jan Thomassen

Ilse Matser

Aurélie Peters

Meer weten? Neem gerust contact op.